Hva er prospekter?

Noen regnskapssystemer har en egen meny der sluttkunder uten regnskapsfører kan ta kontakt med et regnskapsbyrå som er partner med systemet, for eksempel DNB Regnskap. Kundene kan melde sin interesse for at byrået skal bli deres regnskapsfører via dette kontaktskjemaet.

Når et slikt skjema blir sendt inn, vil byrået motta en henvendelse i Consolve med kontaktinformasjon til den potensielle kunden. Byrået må håndtere oppdragsavtalen og andre avtalevilkår utenfor Consolve. Hvis byrået ønsker å bli kundens regnskapsfører, godkjenner de henvendelsen. Deretter vil kunden motta en forespørsel om å dele regnskapsdataene sine. Hvis kunden aksepterer, vil byrået få tilgang til kundens selskap og kan tildele tilganger til byråbrukere via Consolve.

Det er viktig å merke seg at i DNB Regnskap og SpareBank 1 Regnskap vil byrået ikke eie lisensen til kunden, men kun ha tilgang til kundens selskap i regnskapssystemet.

For sluttkunden vil kontaktskjema se slik ut ved første kontakt:

Klikk på bildet for å forstørre

Hvaerprospekter.png

Hvis ditt byrå aksepterer forespørselen, vil kunden varsles på e-post. Oversiktsbildet på regnskapsbyrå og selve skjema hvor de kan dele data vil henholdsvis da se slik ut:

Hvaerprospekter2.png

 

Hvaerprospekter3.png

Unimicro | Byrå

Consolve er nå blitt Unimicro Byrå. Hjelpesidene er flyttet til hjelp.unimicro.no/byraa
Du blir videresendt dit innen 10 sekunder.

Ta meg dit nå