Oppgaver

Gå til Oppgaver i venstremenyen. Under oppgaver vises en oversikt over alle oppgaver som må utføres på selskapene du har tilgang til.

Som standard vil Consolve bare vise selskapene med oppgaver, men du kan fjerne haken for å vise alle selskapene du har tilgang til.

For å åpne et selskap, kan du klikke på selskapets navn.

Hvis du vil åpne innboksen til selskapet, kan du velge en av oppgavene, for eksempel Fakturainnboks.

Klikk på bildet for å forstørre

Cs oppgaver.png