Administrer brukertilganger

Fra Tilganger kan du enkelt administrere hver enkelt byråbruker sine eksisterende tilganger til selskap. For å komme inn på denne oversikten, klikker du på navnet til den aktuelle regnskapsføreren.

Klikk på bildet for å forstørre

Cs administrer brukertilganger 1.png

For å gi eller fjerne tilgang for en bruker, må du gå til brukerens oversiktsbilde og se på de eksisterende tilgangene. For å gi ny tilgang, eller fjerne eksisterende, kan du legge til eller fjerne haker på modulene i de forskjellige selskapene, og deretter lagre endringene. Hvis det er gjort endringer i tilgangene direkte i Softrig etter at oversiktsbildet ble åpnet, kan du klikke på Oppdater for å oppdatere tilgangene. Hvis du vil tilbakestille eventuelle endringer som ikke er lagret, kan du klikke på Tilbakestill.

Hvis du vil deaktivere tilgangen til ett enkelt selskap, kan du velge de tre kulepunktene til høyre på linjen til selskapet og deretter velge Deaktiver selskapstilgang.