Bulktildeling av tilganger

1. Gå til Tilganger i venstremenyen.

2. Her kan du gi en eller flere byråbrukere tilgang til ett eller flere selskap. Marker brukere du vil gi tilgang,

3. Klikk på Gi tilgang til selskaper.

Klikk på bildet for å forstørre

Cs bulktildeling av tilganger 1.png

4. Du vil da få en oversikt over alle selskapene som du kan gi valgte byråbruker(e) tilgang til. Her markerer du selskapene som du ønsker å gi tilgang til. Det er også mulig å velge alle, og i søkefeltet kan du søke opp selskap.

5. Klikk Neste

Cs bulktildeling av tilganger 2.png

5. Deretter velger du hvilke moduler du ønsker å gi tilgang til. Du kan også velge om byråbruker(e) skal være selskapsadministrator, noe som vil gi dem tilgang til innstillinger og markedsplass på de valgte selskapene.

6. Klikk Lagre

Cs bulktildeling av tilganger 3.png