Deaktiver byråbruker

 

 

Fra tilganger er det mulig å deaktivere en byråbruker. Denne brukeren vil da miste alle tilganger vedkommende har i alle Softrig-miljø. Fra oversiktsbildet velger du de tre prikkene helt til høyre på linjen til den aktuelle brukeren (1), og velger deretter "Deaktiver regnskapsfører".

 

Deaktiver.png