Endre timeart

Gå til Fakturagrunnlag i venstremenyen og velg aktuell kunde. Klikk på Rediger timer.

Her får du en oversikt over timer på faste avtaler, og timer som ikke er fakturerbare. Dersom du ønsker å endre disse, eksempelvis til fakturerbare timer, kan dette fritt redigeres fra kolonnen Timeart i begge bilder.

Merk at dersom du ønsker å fakturere timer fra fanen Ikke fakturerbar, må du endre til en timeart som er koblet til et produkt med pris, og deretter sette ønsket antall timer til ordre. Når du klikker på Lagre endringer flyttes timene over til løpende timer.

Klikk på bildet for å forstørre