Oversikt fakturagrunnlag

Gå til Fakturagrunnlag i venstremenyen.

Her får du en oversikt over alle kunder med fakturagrunnlag per valgt måned. Grunnlaget akkumuleres fortløpende i Consolve frem til overføring til ordre. Hvis man velger å se fakturagrunnlag for april og forrige fakturering var i februar, viser oversikten akkumulert grunnlag for mars og april. Datovelgeren til venstre endrer måneden man ønsker å se.

Standarden er at kun kunder med fakturagrunnlag til og med valgt periode vises. Hvis man vil se alle kunder, fjerner man haken. Båndet øverst i bildet gir nøkkelinfo om fakturagrunnlaget i sin helhet. For å overføre fakturagrunnlag til ordre, markerer man kundene man vil overføre og velger Overfør x kunder til ordre. Etter at grunnlagene er overført til ordre, kan de enkelt sendes ut gjennom Samlefakturering i regnskapssystemet.

Klikk på bildet for å forstørre

Cs oversikt fakturagrunnlag 1.png

For å se spesifikasjonen av fakturagrunnlaget for en enkelt kunde, velger du kunden fra venstre kundeliste. Du vil da få spesifikasjonen av fakturagrunnlaget og kan velge å overføre det til en ordre. Det er også mulig å ekskludere noen av varelinjene fra fakturaen ved å fjerne haken i boksene ved siden av hver varelinje.