Innstillinger: Varsling prospekt

Du kan velge hvilke brukere som skal få e-postvarsel ved nye prospekter, når en kunde har godtatt å dele data, eller eventuelt slutter å dele data. 

Gå til Innstillinger i toppmenyen og velg Prospekter. Her kan du legge til en eller flere mottakere, som da vil få varsling. Disse mottakerne må ha tilgang til Consolve.

Klikk på bildet for å forstørre

Cs innstillinger varsling prospekt.png

Unimicro | Byrå

Consolve er nå blitt Unimicro Byrå. Hjelpesidene er flyttet til hjelp.unimicro.no/byraa
Du blir videresendt dit innen 10 sekunder.

Ta meg dit nå