Kundekort: Kundeinformasjon

Gå til Kunder i venstremenyen og velg aktuell kunde. Gå til fanen Kundeinformasjon

Her kan du spesifisere hvilke brukere som er ansvarlige for henholdsvis regnskap og lønn på kunden. Du kan også angi hvem som er kundeansvarlig. Hvis du angir en bruker som kundeansvarlig, vil kunden vises i Mine kunder på fakturagrunnlaget for denne brukeren. Dette kan brukes for å la teamledere ha ansvar for å kontrollere fakturagrunnlaget til kundene i sin portefølje.

Du kan også legge til brukere som ansvarlig for regnskap eller lønn, men vær oppmerksom på at dette bare er informasjon og har ingen praktisk betydning i systemet.

Klikk på bildet for å forstørre

Cs kundekort kundeinformasjon.png