Kundekort: Timer

Gå til Kunder i venstremenyen og velg aktuell kunde. Gå til fanen Timer.

Her får du en oversikt over alle timer som er ført mot kunden. Det skilles her mellom timer, som er medgått tid, og timer til ordre, som er det fakturerbare grunnlaget. Videre får du en oversikt over om timeføringen er fakturerbar, og hvorvidt den er fakturert.

Klikk på bildet for å forstørre

Cs kundekort timer.png

 

Unimicro | Byrå

Consolve er nå blitt Unimicro Byrå. Hjelpesidene er flyttet til hjelp.unimicro.no/byraa
Du blir videresendt dit innen 10 sekunder.

Ta meg dit nå